Annons

Annons

Affärsjurister till EY Law AB, Stockholm eller Göteborg

Sista ansökningsdatum: 
06 maj 2018
Placeringsort: 
Stockholm eller Göteborg
Kontaktinformation: 
Paula Hogéus: 0725 03 80 85
Dana Däversjö: 0709 45 35 10

EY:s affärsjuridiska konsultverksamhet EY Law AB (”EY Law”) finns idag i över 80 länder, inklusive samtliga nordiska länder. Vi är över 2000 jurister som arbetar med affärsjuridik i en internationell miljö. EY Law utgör en del av en global revisions- och konsultverksamhet där vi lämnar råd och erbjuder juridiska tjänster baserat på vårt bransch- och verksamhetskunnande.

På EY Law är vi övertygade om att juridiken inte sällan behöver kompletteras med andra kompetenser för att uppnå största möjliga kundnytta. I våra team arbetar därför ofta jurister och andra experter inom EY tillsammans för att kunna erbjuda de mest kompetenta och kompletta tjänsterna på marknaden.

Vi fortsätter att växa och söker nu nya medarbetare i Stockholm och Göteborg, både med några års erfarenhet och mer seniora jurister.

Om rollen

EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden. Du är en lagspelare som tycker om att arbeta i ett högt tempo, prioriterar väl och hanterar komplexa juridiska frågeställningar på ett lösningsorienterat sätt. Du är van vid och trivs med att arbeta i en affärsorienterad organisation och fungerar väl i en multikulturell miljö.

Huvudsakliga ansvarsområden

Tjänsten som affärsjurist på EY Law innefattar vanligt förekommande uppgifter inom en affärsjuridisk byrå medinriktning på associationsrätt och kommersiella avtal. Det innebär bl.a. hantering av olika affärsjuridiska frågeställningar och klientrådgivning, däribland associationsrättsliga ärenden, avtalsrättsliga frågor, internationella transaktioner och aktiemarknadsrättsliga frågor. I arbetet ingår dessutom omfattande kontakter med vårt globala nätverk och EY:s kontor i andra länder.

Kvalifikationer för tjänsten

För att vara kvalificerad för tjänsten ska du uppvisa jur. kand med dokumenterat goda resultat och ha minst 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, bolag eller relevant myndighet.

För att lyckas

För att lyckas i rollen behöver du:

  • visa professionalism och ge exceptionell service
  • ha social kompetens och god samarbetsförmåga
  • vara strukturerad, stresstålig och trivas med att arbeta brett och med flera olika arbetsuppgifter

samtidigt

  • ha en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, på engelska och svenska
  • uppskatta ett högt tempo och leverera god kvalitét

Meriterande

Vi ser det som meriterande med:

  • utlandserfarenhet och examen inom ytterligare ett område än juridik
  • annan relevant arbetslivserfarenhet från exempelvis tingstjänstgöring, advokatbyrå, bolag eller relevant myndighet
  • erfarenhet av andra språk än svenska och engelska

Vi söker

Vi söker efter nya drivna kollegor som vågar ta eget ansvar, som är trygga i sig själva och vana att leverera bra resultat även under tidspress. Du har ett stort intresse för affärer, vill lära dig om våra klienters verksamhet och fortsätta utvecklas som affärsjurist. För att trivas hos oss är du social och har lätt för att skapa och behålla personliga relationer.

Vad kan EY Law erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak och bra gemenskap. Du får arbeta i högt tempo med stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna kollegor både i Sverige och internationellt.

Vi erbjuder också en utvecklande, social och internationellt präglad arbetsplats, en konkurrenskraftig lön och möjlighet att påverka utvecklingen av verksamheten. EY Law tillhandahåller även kompetensutveckling i en internationell kontext för de områden som utgör EY:s kärnverksamhet. Du kommer att arbeta med några av världens största företag – våra klienter.

Intresserad?

Sök senast den 6 maj 2018. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet/tingsrätt samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Paula Hogéus på 0725 03 80 85 eller paula.hogeus@law.se.ey.com. För frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Dana Däversjö på dana.daversjo@se.ey.com eller 0709 45 35 10.

Välkommen med din ansökan!
 

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.