Annons

Annons

DLA Piper söker juristassistent

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

DLA Piper är Nordens största globala advokatbyrå med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. DLA Piper erbjuder rådgivning inom alla delar av affärsjuridiken och på kontoret i Stockholm är vi 150 medarbetare.

Vi söker nu en juristassistent och du kommer att tillhöra vår Bank och Finansgrupp och hjälpa gruppens jurister med administrativ support.

Arbetsuppgifterna består bl.a. av språk- och textbehandling, korrekturläsning och översättningar, ärendehantering, klientfakturering, kontakter med myndigheter och domstolar samt informationssökning i olika former.  Du hjälper även till med andra administrativa uppgifter som till exempel förberedelser inför seminarier och utskick, redigering av mallar, kopiering, reseräkningar, resebokningar och andra uppgifter relaterade till gruppernas aktiviteter.

Vi söker dig som har arbetat som assistent inom management- eller advokatbranschen tidigare. Vi ser gärna att du har arbetat med avtalshantering och har förståelse för juridiken.  Du har tidigare arbetat i ett högpresterande bolag och du trivs i en organisation som präglas av högt tempo. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska språket och uttrycker dig obehindrat och affärsmässigt i såväl tal som skrift. Du är även en avancerad användare av Officepaketet. Har du även erfarenhet från Saturnus eller något annat advokatsystem samt dokumenthanteringssystem är det meriterande.

Tycker du om att leverera bästa möjliga service, arbeta i team och ta ansvar så är det här jobbet för dig! Vi söker dig som är noggrann, tar eget ansvar och lösningsorienterad. Som person är du förtroendeingivande och har en professionell framtoning.

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett team med ambitiösa och motiverade medarbetare i en trevlig miljö.

Din ansökan ska bestående av CV, personligt brev samt andra relevanta betyg och intyg. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Ansökan skickas in via vår hemsida www.dlapiper.com.

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Wärn, HR Coordinator, 070 988 66 47, linda.warn@dlapiper.com.  

Välkommen med din ansökan!

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities Further information can be found at www.dlapiper.com.

Fler platsannonser

Sidor