Annons

Annons

Ekenberg & Andersson söker biträdande jurister

Sista ansökningsdatum: 
23 februari 2018
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 
Johan Sund: 08-463 07 50

Om Ekenberg & Andersson Advokatbyrå

Vi söker biträdande jurister som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Ekenberg & Andersson erbjuder rådgivning inom affärsjuridiska rättsområden såsom processrätt, M&A, fastighets- och hyresrätt. Våra klienter består av såväl nationella som internationella företag och koncerner.

För mer information om oss, besök vår hemsida www.ekenbergandersson.se

Vem är du?

Du som söker är antingen nyexaminerad eller så har du ett eller ett par års relevant erfarenhet av juridiskt arbete. Du har mycket goda akademiska meriter och ett genuint intresse för våra specialistområden men även en önskan att arbeta brett inom affärsjuridik. 

Tingstjänstgöring är en merit, men inget krav.

För att trivas hos oss är du social och ha lätt för att samarbeta. Du kan självständigt fatta snabba beslut, har drivkraft att leverera med hög kvalitet även under tidspress. Det är även viktigt att du är noggrann, har god problemlösningsförmåga samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är en merit.

Ansökan

Ansök genom att bifoga CV, personligt brev, betyg och relevanta arbetsintyg till info@ekenbergandersson.se. För eventuella frågor är du välkommen att kontakta Thomas Ekenberg eller Johan Sund, 08 - 463 07 50. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 februari 2018.