Annons

Annons

Junior jurist till Nordic Gambling

Sista ansökningsdatum: 
20 mars 2018
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 
Maria McDonald:
+46 731 40 47 37

Bakgrund

Nordic Gambling är en nyetablerad byrå och är den enda boutiquebyrån i Norden inom speljuridikens område. I dagsläget är byrån verksam främst inom områdena Licensiering, Compliance, och Public affairs men har ambition att utveckla verksamheten även inom andra rättsområden. Nordic Gamblings delägare är några av de mest välrenommerade juristerna i spelindustrin och har flera av världens största speloperatörer som sina klienter. Nu önskar man komplettera sitt team med ytterligare en junior jurist.

Arbetsuppgifter och Profil

Initialt innebär rollen fokus på juridiskt arbete relaterat till omregleringen av den svenska spelmarknaden. Att stötta de seniora juristerna i myndighetskontakter, licensansökningar samt granskande av dokumentation i samband med licensansökningar blir centralt. Du förväntas att snabbt ta eget ansvar och ha direktkontakt med klienter. Nordic Gambling stöttar dock sina klienter i ett bredare spektrum av legala frågor och du kommer även att arbeta med IT-relaterad juridik liksom GDPR, e-handel, IP, marknadsrätt, arbetsrätt och allmän bolagsrätt.

Personen vi söker är en driven junior jurist som har något års arbetslivserfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå, bolag eller offentlig sektor. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med speljuridiska frågeställningar men det är inte ett krav. Däremot tror vi att ett genuint intresse för branschen är avgörande.

Nordic Gambling tillhandahåller juridisk rådgivning till en bransch i snabb utveckling. Det är därför viktigt att du har förmågan att ta snabba beslut och från tid till annan hantera en hög arbetsbelastning. Du har förmågan att kommunicera med personer på alla nivåer i en organisation, obehindrat på såväl svenska som engelska och är en dynamisk teamplayer som trivs såväl med självständigt arbete som i grupp. Tjänsten är placerad vid Nordic Gamblings kontor i centrala Stockholm.

Har du frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta byråns partner Maria McDonald på tfn +46 731 40 47 37. Sista ansökningsdag är 20 mars och ansökan skickas till maria@nordicgambling.com.