Annons

Annons

Länsförsäkringar Skåne söker nu ansvarig för regresshantering inom sakförsäkring

Sista ansökningsdatum: 
29 oktober 2017
Placeringsort: 
Malmö / Helsingborg
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
Skadechef Person Helene Löfqvist 042 – 633 85 10. Facklig representant för FTF är Rose-Marie Thuné, telefon 042 – 633 82 32 och ansvarig HR är Sara Bülow, sara.bulow@lansforsakringar.se

En lite annorlunda arbetsgivare

Länsförsäkringar Skåne är lite annorlunda, vi ägs nämligen av våra kunder. Varje gång vi har kontakt med en kund så pratar vi också med en av våra ägare. Det ställer lite högre krav än vanligt, men det är också det som gör det så roligt.

Länsförsäkringar Skåne är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi erbjuder ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. Vi ökar tryggheten för över 400 000 kunder och allt fler upptäcker fördelarna med att samla sin ekonomi och sina försäkringar hos oss.

Vi växer stadigt och blir samtidigt mer effektiva. En mycket viktig beståndsdel är vår snabba och trygga skadehantering.

Nu söker vi dig som vill anta utmaningen att arbeta som ansvarig för regresshanetering inom sakförsäkring i gruppen Ansvar/Rättsskydd/Regress.

Tjänsten är en tillsvidare anställning och placeringsort är Malmö eller Helsingborg enligt överenskommelse.

Ditt dagliga arbete

I denna nya roll hos oss får du möjlighet att arbeta med att skapa intresse och att sprida kunskap i vår organisation kring regresser i syfte att spåra upp och hantera så många ärenden som möjligt och detta tillsammans med våra handläggare.

Rollen innebär att du självständighet hanterar ärendena och fullföljer upp dessa på ett professionellt sätt utifrån vår värdegrund och policy. Du arbetar effektivt, likformigt och med ett tillvaratagande av såväl bolagets som kundens intressen.

Vi ser även att du har kompetens att processa i domstol då detta kommer att förekomma inom ramen för rollen. Som regressansvarig arbetar du mot tydliga mål som vi tillsammans sätter upp utifrån bolagets vision att bli ”Världens mest kundorienterade bolag 2021 inom bank och försäkring”    

Arbetet som regressansvarig är utmanande och variationsrikt och innebär många kontakter med våra kunder, motparter i ärenden och andra försäkringsbolag m.fl. Vi kommunicerar via telefon, e-post och personliga möten och det är därför viktigt att du är kommunikativ och trivs med att vara spindeln i nätet.

Dina personliga egenskaper

Eftersom vi är en serviceorganisation i ett kundägt bolag så förväntar vi oss att du har fokus på kundernas behov, bidrar till att förverkliga vår vision och våra mål, agerar i enighet med vår värdegrund, är engagerad, har motivation, struktur samt tar ansvar för din egen utveckling.

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som har en juridisk utbildning och ett antal års arbetslivserfarenhet. Antingen har du tidigare erfarenhet av regresser/juridiskt arbete från försäkringsbranschen eller så har du annan likvärdig erfarenhet från juridiska områden såsom entreprenad-, försäkrings- eller skadeståndsrätt. Du skall ha erfarenhet av att driva processer i domstol som nämnts tidigare.

Att jobba på Länsförsäkringar Skåne

Du erbjuds en spännande roll hos en unik arbetsgivare inom bank- och försäkring. Vi sätter höga mål och du får fullt stöd för att lyckas. Vi har en värdegrund där vi ställer upp för varandra som gör att vi stärker gruppkänslan och dig som individ. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Frågor?

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten och Länsförsäkringar Skåne är du välkommen att kontakta Skadechef Person Helene Löfqvist 042 – 633 85 10. Facklig representant för FTF är Rose-Marie Thuné, telefon 042 – 633 82 32 och ansvarig HR är Sara Bülow, sara.bulow@lansforsakringar.se.

Ansök

Vi vill ha din ansökan med cv samt personliga brev senast 29 oktober via vårt rekryteringsverktyg, löpande urval kommer att göras.

Fler platsannonser

Sidor