Annons

Annons

Danske Bank

Danske Bank satsar på startup-bolaget Spiir genom en investering på 25 miljoner danska kronor. Därmed blir banken också delägare i det danska fintech-företaget.

Nordea tappar markant i anseende hos svenska allmänheten, och det är bland annat diskussionen om huvudkontorets flytt som ligger bakom försämringen. Inget motsvarande tapp i anseende återfinns hos någon av de andra storbankerna, visar en ny undersökning från Kantar Sifo.

 

... vd för Göteborgs-startupen Mina Tjänster som samlar alla abonnemang på ett ställe – och som inlett ett samarbete med Danske Bank. Appen är även integrerad på Swedbanks kundplattformar och når nu därmed sju miljoner bankkunder i Norden.

... vd för appen Mina Tjänster som samlar alla abonnemang på ett ställe och som inlett ett samarbete med Danske Bank. Appen är redan integrerad på Swedbanks kundplattformar och nu därmed 7 miljoner bankkunder i Norden.

Fintech-startupen Mina Tjänster i Göteborg partnar upp med Danske Bank. Swedbank har sedan tidigare integrerat appen som nu totalt når 7 miljoner bankkunder i Norden.

Danske Bank rustar för tillväxt i Sverige – stärker den nationella närvaron med ny organisation och kunderbjudandet med nya partners.

Personal Banking och Business Banking, som idag är två separata affärsenheter, slås samman till en landsorganisation med två nya enheter; Banking DK och Banking Nordic för Norge, Sverige och Finland. 

Sidor